Om oss

Välkommen till vår blogg som vi uppdaterar regelbundet med, förhoppningsvis, intressanta inlägg. Vi älskar öl och vill dela med oss om vår passion för denna ädla dryck som har funnits väldigt länge i mänsklighetens historia.

Vi som driver den här bloggen är ett par entusiastiska vänner som började med ölprovningar för några år sedan efter att ha varit på en resa i Skottland och besökt några bryggerier. Vårt intresse blev bara större och större ju mer öl vi provade tillsammans och denna hobby har nu blivit till denna blogg! Vi vill helt enkelt dela med oss av våra insikter och tankar om öl.

Hur kan man vara så intresserad av öl egentligen? Den frågan har vi fått ganska många gånger och den ställs ofta från människor som kanske dricker öl regelbundet men som ännu inte har insett vilket fantastiskt hantverk öl faktiskt kan vara. Sanningen är att ju mer man sätter sig in i ölets historia, olika bryggeriers produktion och hur olika typer av öl smakar samt produceras, desto mer inser man att det finns hur mycket som helst att ta reda på. Den här bloggen är därför en kombination av anteckningar och fakta som vi vill dela med varandra och saker som vi tror att ni besökare kan finna intressanta! Kort sagt skriver vi om allt som handlar om öl, men kanske allra mest om den öl vi tycker lite extra mycket om: IPA.

Hoppas att ni tycker att vår blogg är intressant och att ni vill besöka oss ofta!