Öl och smslån -nyheter 2018

Vad sker för nyheter i öl världen under 2018, det är något vi kommer att gå igenom i denna artikel.
Öl har som vi alla nog vet en lång och intressant historia och ölets popularitet ser inga gränser.
Du hittar stora öl festivaler i många av världens alla länder där kanske den årliga tyska oktober fest är en av de allra största med cirka en miljon öldrickande entusiaster. Om du älskar öl i alla dess former så är denna festival absolut värt ett besök. Här kommer du mötas av massa tyskar i folkdräkt, folk från alla världens hörn, stor mängd utställare och ja, så klart en väldans massa öl. Du kommer få prova på allt från klassiska ölsorter till mängder av nya öl från 2018.

Smidigt att åka utomlands och drick öl med smslån

Idag är det även väldigt smidigt att åka utomlands. I och med att man kan ta ett snabbt sms-lån så är det väldigt smidigt att åka till exempelvis just Tyskland. Sms lån funkar om du har ett aktivt mobilabonnemang, du skickar ett sms till något av lån företagen och så gör de en snabb kontroll och sen har du dina pengar. Kan inte bli mycket enklare och smidigare. Vi rekommenderar dig dock att alltid läsa på deras allmänna villkor så att det inte dyker upp några otrevliga överraskningar.

Genom att de olika sms lånföretagen är så pass snabba med sina smslån så innebär det även att de oftast har rätt så hög ränta om man jämför med till exempel banklån, detta är taget ur källa:Smslån.org. Detta är en säkerhet för de så att de vet att du som smslåntagare betalar tillbaka lånet i tid.  Skulle du mot förmodan inte betala tillbaka så tillkommer extra avgifter och i värsta fall skickas du vidare till kronofogden.  Så detta är väldigt viktigt att tänka på om du skulle ta ett sms lån, att du bara lånar pengar som du vet att du kommer kunna betala tillbaka. Annars kanske det är bättre att avvakta med sin resa lite.

Besök Stockholm och prova på den bästa ölen

Känner du att åka till Tyskland är lite väl ambitiös för att dricka öl så har även vi i Sverige en del öl festivaler att bjuda på, en av de som är mest populär är Öl och Whiskey festivalen som sker i vår beer and loan in stockholmfina huvudstad, Stockholm, oftast i slutet av september och början av oktober.

Öl och Whiskey festivalen är Sveriges första och erbjuder en bra blandning stort utbud av diverse ölsorter, utställare, tävlingar och god. Som du givetvis tar en god öl till.

Här presenteras även de olika nyaste ölsorterna som kommit ut under 2018, som du självklart kommer få möjlighet att smaka på.

Och om du lyckas hitta någon ny favorit bland ölen och glömt dina pengar hemma så kan du ta och använda dig även här av sms-lån. Du kommer som sagt ha pengarna omgående och du kan då enkelt köpa med dig din nya favorit öl hem till dig.

Det har nog faktiskt aldrig varit enklare att kunna köpa sina favorit ölsorter idag, låt ölen flöda 2018!