Öl och fotboll, en perfekt kombination

Det är en lördagseftermiddag och du sitter på din favoritbar i stan. Du beställer en öl och vänder dig om för att titta på matchen på TV. Nästa sak du vet är att det är halvtid och du har druckit två öl. Du går till badrummet, stänker lite vatten i ansiktet och går ut igen, redo för andra halvlek. Några fler öl senare är matchen slut och du åker hem eller fortsätter på nästa bar.

Om detta scenario låter bekant är du inte ensam. Miljontals människor runt om i världen tittar gärna på fotboll samtidigt som de dricker öl. Faktum är att många tror att dessa två aktiviteter passar perfekt ihop. Nuförtiden väljer många att titta på fotboll hemma istället för baren, dels för att spara pengar men också för friheten att välja exakt vilken match man vill kolla på eller kanske till och med bläddra mellan olika matcher. Är detta någon som du redan gör eller skulle vara intresserad av så rekomenderar vi att kika in livestreamfotboll.nu.

Vill du testa någon ny ölsort till helgens matcher? Nedan listar vi några öl som passar extra bra till fotbollstittande.

Heineken

Denna klassiska holländska öl passar perfekt till en fotbollsmatch på TV. Den krispiga och uppfriskande smaken av denna ljusa lageröl kompletterar det som händer på planen, medan dess lätta kolsyra sköljer ner läckra barmellanmål som nachos och wings.

Budweiser

Budweiser är en klassisk amerikansk lageröl och har avnjutits av fans vid fotbollsmatcher i årtionden. Med sin rena smak och mjuka finish är det inte konstigt att så många människor älskar att titta på en stor match med en kall flaska Bud i handen.

Guinness

Oavsett om du tittar på ett irländskt lag eller bara njuter av den starka smaken av Guinness finns det inget som är bättre än att dricka denna mörka brygd medan du tittar på fotboll. Dess rika rostade toner passar särskilt bra till kyckling vingar eller en rejäl hamburgare, medan dess krämiga huvud ger dig något att njuta av mellan dryckerna.

Oavsett vilken öl du vill dricka när du tittar på fotboll kan du inte förneka att miljontals människor runt om i världen tycker om denna kombination av två fantastiska tidsfördriv. Så varför inte ta din favoritöl och slå på matchen? Du kommer garanterat att ha en fantastisk tid!